Ny blogg

It's over.. Nu lämnar jag er, eller bloggen rättaresagt. Jag finns ju alltid kvar, www.blondelife.devote.se! Det är min nya adress. Hoppas ni följer med dit. Den kommer bli perfekt! Bara lite läsare som saknas. Bye surfhair!


The sweetest thing


Som ni kanske märker, går årets tema i rosa. Pretty in pink! Fast nu har jag bara valt ut några favoriter från min enooorma önskelista. Världshistoriens chicaste parfym från Versace, örhängen från Friis & Co, coffe card på Espresso House (Oh, lovely!), spetstrosor från hanky panky, Dior läppglans, supersnygga skor från topshop och massa annat jag-vill-ha grejer. Så nu vet ni det, tänkte att jag senare i bloggen ska ge lite tips på var man kan hitta bra julklappar till släkt och vänner. Håll utkik, är snart tillbaka! Nu ska jag äta lussebullar och dricka saft. Lots of love!

Lovely


Du är så söt Louise. I miss you, vi måste träffas snart?

When I'm gone

Jag märker att jag är på väg back in the time. Precis som i sexan, sitter jag nu och lyssnar på Eminem. Fattar ni, EMINEM? Det är ju sjukt.. Jag brukar inte dyrka hans musik, men ändå lyssnar jag på honom. Och det värsta är, jag tycker det är bra. Hmpf. Hursomhelst, tänkte snart byta om för att sedan möta upp brydsen innan skolan. Och jag tänker inte som igår, gå till skolan. Det var hemskt, när jag skulle gå och hämta cykeln i förrådet märkte jag att dörren låst fast. Hur mycket värre kan det bli? Så Johanna var supergullig och tog sällskap med mig till skolan. Mihi! Men vi hörs, PUSS. 

Ska jag eller inte?

Jag finner bara ett ord just nu och det är trött med ett stort t. Nästan så jag längtar till jag får lägga mig i min underbara säng och sova like a princess. Men först måste jag plugga, tv, träna, ladda ner musik och städa mitt rum. Mycket to do helt enkelt! Men jag är som jag är, när jag bestämmer mig för att göra något så blir det oftast inte så. Jag gör något heeelt annat istället.

Och nu till den stora frågan. Helt seriöst nu, vad tycker ni om navelpiercingar överlag? Grejen är den att jag är lite sugen på att skaffa mig en, så därför frågar jag er. Fult eller snyggt? Skulle jag skaffa en skulle det absolut inte vara värsta grejen. Utan en enkel liten sak bara. Alla tycker ju så olika, men en liten inblick kanske man kan få..


Hej onsdag

Fan. Jag som skulle ta det här med bloggen på allvar. Jag är ju sämst. Jag ser hur jag tappar läsare varje dag och det är ju ingen bra timing alls. Nu tänker jag verkligen bättra mig, ni ska få se.. Just nu sitter jag i skolan och pratar med folk. Jag har skitmycket att göra nu så tror jag måste kila iväg! Men skriver mer ikväll och lägger upp lite bilder i denna annars mycket färglösa blogg. Cyaa darlings!


Ska börja om

Jag och bloggen börjar glida ifrån varandra. Oh no! That will never happend.. Så nu ska jag ta det här på allvar. Skriva läsvärda inlägg om mig och allt som rör mig. I detta fall skolan, julen, killar och lite tjejgrejer kan jag också klämma in. Så nu vet ni det, lämna gärna en kommentar så jag vet att ni finns. Puss sötnosar!


Helgen

Hey sweeties! Kom på att jag inte skrivit på ett par dagar To bad alltså. Har varit i hufvudstaden hela helgen och trallat runt. Var på efterlängtade LG Winter Jam i lördags och fick beskåda skidåkare som snyggingen Jon Olsson, Jacob Wester, PK Hunder, Simon Dumont med flera. Det var helgrymt kan jag lova. Eller alla var väl där och såg? Sen kom ju jag, men främst mina kära vänner med på Jons videoblogg. *Lalala* Kvällen fortsatte med att jag tog mig upp till stan och träffade lite annat folk. Gick några varv runt i döda Stockholm där slutstationen var hos Ewa. Somnade rätt tidigt tror jag. Igår tillbringade jag större delen med att bara vandra runt i stan. Prata i telefon och drack Chai latte. Hann även förbi NK och kolla deras julskyltning. Jag blir lika fjantig varje gång jag ser den.. Så sweet! Haha, får skriva mer ikväll. Jessica står bredvid mig och hon verkar irriterad. Hehe, puss!

Calle gästbloggar. Haha!

Tjue lään! Calleballe här. Tänkte bara informera er om helgen, vad som händer på stockholms gator. Fest hos mig imorgon, lördag alltså. ALLA får komma, eller ah dom som har mitt nummer kan ju ringa och fråga. för alla som är nåt har det :) lovisas bror bjuder på det mesta, skön underhållning, musik och bärrrrs. han kommer även anordna danstävlingar och en rad med gulliga techno mixar :) så hör av er om ni har lust att joina, det är förståss inte gratis.. eftersom henrik inte har fast inkomst. 400:- per skalle :) puss


Friday. I love fridays!

Godmorgon sweeties! Skrattade mig till sömns igår, anledningen är en speciell film på fejan. Tyvärr får jag inte lägga upp filmen här på bloggen eftersom det är känsligt för vissa. Haha! Men sista dag i skolan nu då, sedan är det helg. Ååhh, jag älskar helg. Eller säg någon som inte gör? Bara träffa massa roliga människor och göra allt förutom skolan. Den här helgen kommer blir skitbra hoppas jag. Jag vet att jag tjatar. Men LG Winter Jam imorgon. Förväntar mig att resten av Sverige ska dit. Kommer bli superduperkul. En stadio fylld av snygga killar, härligt umgänge och hög dunkade musik. I love! Så har ni inget speciellt för er, ska ni garanterat släpa er dit.. Nu ska jag sminka mig lite och sedan kila iväg till skolan. Vi hörs senare! Puss och kram eran L.


Jag vet inte varför den här bilden skiljer sig från alla andra. Jag älskar den utan en direkt anledning. I alla fall, Angello, Axwell och Ingrosso. Tre utav medlemmarna i Swedish house mafia.


This weekend


Fredag, middag ute med familjen och senare träffa people.
Lördag, åker till Stockholm igen! LG Winter Jam och träffa folk.
Söndag, om jag inte stannar i Stockholm blir det väl att träffa några kompisar, ta en fika på stan, sola och träna. Kanske plugga också.

Vad ska ni göra i helgen? PUSS.

How can we be lovers If we cant be friends?

Det blev inte så mycket till studiedag hörrni. Vaknade lite för sent, hade idrott vid 1 och själv drog man ju ut på sovmorgonen såklart. Så jag vaknade inte förrens halv 1. Lyckat.. Nu är jag hemma igen och jag har lust att krypa ner under täcket igen och sova. Jag är skittrött verkligen! Senare idag väntas träning i form av step up och lite plugg. Och imorgon är det fredag också. Ååhh, vad glad jag blir. Då kommer mina bryds hem från Saltsjöbaden. Då blir det massa mys och taggning inför lördagen och LG Winter Jam.

Föressten, så hittade jag den här bilden på min mobil. Måste varit när jag var lite arg för någon vecka sedan. Anna fotade när jag misshandlade en stackars liten träflisa med borr, hammare och kniv. Har blivit lite för mycket CS-lir tror jag..


Sleep well

Två saker jag tänkte säga. Det första är att jag har varit på mitt snälla humör hela kvällen. Hjälp lillebror med hans läxor och vattnat blommorna i HELA huset. Haha vilket prestations jobb va? Är såå stolt över mig själv. Det andra är att jag tänker sitta uppe natten lång med laptopen i högsta hugg. Har nämligen studiedag imorgon och det innebär att jag kan vara sömnlös inatt. *Smile* Så får se vad jag hittar på för kul. Bara för det kommer alla vara supertråkiga och sova. Så jag kommer få gå och lägga mig i alla fall. Vilken förlust.. Har tråkigt nog inga bilder på den här datorn, så det får bli extra många imorgon. Right? Mihi, godnatten på er gullnosar!

2cool4school

Sitter i skolan och segar. Knappt en timma kvar innan redovisningen. Ni anar inte hur nervös jag är. Men jag tror det kommer gå bra, om inte får jag ju veta vad jag behöver träna på. Så jag känner ju bara på det? Hursomhelst, har även bokat in mig på informationskvällen på VRG Odenplan den 26 november kl. 19:30. Vilka mer ska dit? Just nu är planerna samhällsprofilen där, inriktning ekonomi. Och det har jag hållit fast vid ett bra tag nu! Några fler som är intresserade av att gå på VRG? Isåfall vore det kul att få veta.. Men nu ska jag fortsätta plugga på min engelska. So bye sweeties!

Wednesday

Godmorning! Ska alldeles strax traska vidare till skolan. Där väntar två engelska redovisningar, tror det kommer gå bra. Wish me good luck! Det är typ avgörande om jag kommer vara sur respektive glad resen av veckan. Hoppas på det första! Har ju lite problem att gå efter gårdagens spektakulära händelse. En viss klant halkade med cykeln på isen och det resulterade i flera blåmärken och ett rejält skadat vänsterben. Not good. Så nu ska jag sätta på mig min sköööna jacka och mina uggs. Ha en bra dag alla, puss!

Boring

Borde egentligen sova nu. Men istället sitter jag här och fyller i en töntig lista. Enjoy!

Vilken svordom använder du mest?
Fan typ.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Halv sju varje morgon. *Gäsp*
Använder du flip-flops?
Bara på sommaren isåfall.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Alla som står bakom kameran är mesar. Right?
Vilken var den senaste filmen du såg?
Sex and the city.
Har någon någonsin kallat dig lat?
OM jag har. Haha!
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Har ingen CD-spelare.
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
Ååhh, många!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Det är ju ingen hemlighet om jag berättar den?
Vad åt du till middag senast?
Pasta med kornfärs.
Använder du huvtröjor?
Jo visst gör jag det.
Kan du vissla?
Haha nope!
Vem var den senaste som ringde dig?
Dolt -.-
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?

Jag vet inte.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Klart det gör. Vem kan undgå det?
Vilket riktnummer befinner du dig i?
Just nu 0171, men snart 08 I hope!
Tittade du på tecknat när du var liten?
Hehe jaa? Gör det fortfarande ju.. *Mihi*
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Man kan inte ens säga stort. Enköping kan ta sig!
Hur många syskon har du?
En lillebror.
Är du blyg inför det motsatta könet?
Beror på hur bra jag känner personen. Men oftast inte!
Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen! När jag var liten var jag nötaren av Harry Potter i alla fall.
Äger du några band t-shirts?
Yep! Mando diao som jag köpte förra hösten.
När flög du senast?
I somras. Men snart igen ju!
Hur många stolar står kring ditt köksbord?
4 stycken.
Läser du för skojs skull?
Tidningar och modemagasin; ja!
Pratar du några andra språk?
Engelska och spanska.
Diskar du din egen disk?
Nä, för det gör diskmaskinen åt mig.
Har du gråtit offentligt?
Many times!
Har du en stationär dator eller en laptop?
Jag har en egen laptop. Sen har vi andra också.
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Jo, försöka kan man ju alltid. Haha!
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Vill pierca naveln! Grr..
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
What! Bjuda på vad?
Kan du kasta macka?
Nepp.
Har du någonsin varit på Jamaica?
Neppnepp.
Vad har du med dig in på bion?
Sällskap?
Vem var din favoritlärare och varför?
Dhenis. Bättre finns inte helt enkelt.
Vad har du för väder?
Skittråkigt. Bara regnar hela tiden.
Gillar du att flyga?
Inte det tråkigaste i alla fall.
När sov du senast på golvet?
Jag sover typ jämt på golvet.
Vilken är din mammas hemstad?
Stockholmis.
Din pappas hemstad?
Enköping tror jag.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Five. Minst!
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Oftast. Skolan dödar mig!
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
Sweet sixteen.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja, är det något jag irriterar mig på är det när folk stavar fel. Hate it!
Tror du på liv på andra planeter?
Why not?
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Henrik tror jag.
Tror du att Gud är man eller kvinna?
Gud finns inte.
Vad var det senaste du åt?
Päron.
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Dem tyckte det var fint. Haha säger inte alla föräldrar så?
Gillar du senap?
Usch, fy & blä!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Du är bra, you gonna make it. Haha och tänk er, det funkar skitbra!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Men lätt!
Äger du en digitalkamera?
Yes.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Böckerna skrivna av Dave Pelzer. Älskar dem!
Vad är du allergisk mot?
Typ rök?
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Jag är ju vegetarian satt.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?

Om jag fick välja? Hm typ Brooklyn, Amadeus eller Kevin.






Hahahaha!


Jag och min tråkiga humor alltså. Kristina hade kommenterat en av Klaras bilder. Haha, fan vad jag garvade när jag såg det. *Bling*

En dagens

Humör: Trött men glad
Gjort: Slängt på mig kläder och ruffsat ihop en knut i håret. That's all!
Planer: Gå till skolan, sola och träna.
Ser på: Dataskärmen. Haha vad tråkig jag är!
Lyssnar på: Daft punk - Harder, better, faster, stronger
Läser: This shit.
Dricker: Ett glas vatten.
Äter: Ingenting.
Bästa: Lördag!
Sämsta: För långt kvar till lördag.
Barn: Vilka?
Väder: Skitkallt.

Ful bild men whatta


Den här bilden lägger fokus på allt förutom håret. Men ni ser ju lite i alla fall? Vaxet jag håller i är min lillebrors. Han tycker det är bra i alla fall. Så gör väl lite reklam då.. Urban molding paste som kostar cirkus 230 riksdaler.

Blondies do it better

Utväxterna är gone. Jag är helblond igen och det känns för jävla skönt. Vet inte hur länge jag gått runt och tänkt på det där, när jag ska orka kirra tid hos frisören och allt. Jag är alldeles för lat för sånt egentligen. Men nu är det i alla fall klart och jag är blondie! Haha nog pratat om det.. Nu ska jag ladda ner lite låtar, ta en dusch och lira lite. Klockan åtta ikväll är det ju fotbollsgalan också. Får Zlatan inte guldbollen så vet jag inte vad jag gör. Dör typ. Föressten så ska min lilla äckliga lillebror dit med sitt lag och kolla. Och jag får inte följa med? Buuh! Henrik om du ser det här, du kommer ALDRIG mer få låna min dator! Aldrig.

Jag måste ringa mah friends också. Dem är i Saltsjöbaden som jag skrev tidigare. Jag tog nog i lite när jag sa att det skulle bli en skönvecka utan er. Jag ljög, okej? Just nu är jag helt utfryst i basgruppen. Haha hate it! Så till något roligt. Jag ska ladda upp en bild på håret så ni får se resultatet. So long! Kisskiss.

Påfyllning i garderoben

Snacka om att jag är glad! Idag åkte jag och familjen till Västerås för att köpa en ny vinterjacka åt mig. Jag är ganska kräsen när det gäller jackor och det tog lång tid innan jag kunde bestämma mig. När jag hade sprungit runt bland butikerna i timmar fick de andra krupp på mig. Så det fick bli den här, enligt mig världens finaste jacka från Peak performance. I'm in love, really!

Hann även en sväng förbi solariet och tränat lite. Jätteskönt! Nu ska jag kolla färdigt på Gossip girl, sedan ta en duscha och plugga en stund. Imorgon åker mina gullungar till Saltsjöbaden en vecka, jag kommer sakna dem men samtidigt kommer jag få en skön vecka. Plus att på lördag, då det är LG Winter Jam på Stockholm stadion. Vilka ska dit? Kommer bli fett kul. Pussen!

When a man loves a women

Hej babys, nu har jag äntligen bokat tid för färgning av mitt hår. Och tro inte att jag kommer värsta grejen, ska bara färga utväxten och lägga i lite blonda slingor. Blondies do it better helt enkelt! Så nu ska jag tjäna ihop lite pengar, sola och träffa Maja en stund. Ikväll är det fest hos Klara som gäller, ni kan inte ens föreställa hur kul det blir n00bs! Sen ska jag få köpa en jacka också, vet inte riktigt vilken än? Men vi får se. Föressten, på tal om jackor. Vilka ska på LG Winter Jam nästa helg i Stuckholm? Jag ska dit! Så träffa mig där.. PUSS!


puss

IMORGON SKA JAG SOLA SÖNDER OCH FÄRGA MINA UTVÄXTER. HELL YEAH VAD GLAD JAG BLIR. HEHE UTGÅNG NUVA. KYSS

I love weekends

Hey dudes! Håller på att fixa mig lite smått. Har planerat att umgås bara vi tjejer ikväll. Lite tv-tittande och någon typ av utgång lär det ju bli. Skitmys!

Helgens planer är följande. Fest hos Klara imorgon, kommer bli helnajs alltså. Skulle kanske sovit i Stockholm ett par dagar, eftersom resten av mina buddies drar till Saltsjöbaden hela nästa vecka med skolan. Tönt som jag är har jag valt att stanna hemma, enbart för att hinna ikapp i skolan. Buhu! Så kanske kommer upp i mitten av veckan och stannar där tills helgen. Får se hur det blir med den saken. Annars väntas söndagen bli en pluggdag, åh kul. Ha en fin kväll alla, PUSS.

spelarN

Tror ni inte jag blir arg eller? Fick precis reda på att jag har prov imorgon. Kul liv. Så nu får jag tillbringa resten av kvällen framför datorn och plugga in en massa begrepp i skallen. Som om att det kommer fastna eller? Skulle inte tro det. Dessutom måste jag lämna in min NO imorgon och tack för att den tiden inte ens existerar. Jag blir så arg att jag har lust att strypa min lillebror. Hehe stackars Henke! Plus att det är helg snart och då ska jag skita i skolan helt och hållet. En sväng förbi Stockholm skulle inte sitta fel, fest hos Klara på lördag också. Puss på det. Så det kommer nog inte finnas någon tid över till studier. *To bad* Men nu ska jag fortsätta med pluggandet och senare lira lite CS. Hehe n00b.


You make me sick

Hej hopp! Blev precis väckt ur min prinsesslika skönhetssömn. Hade sovit över två timmar då mamma kom in och väckte mig. Mot egen vilja fick jag lov att släpa mig upp ur soffan. Men jag tog med mig täcket till datorn så nu har jag byggt ett tält över mig. Haha skitmysigt! Sitter och lyssnar på When a man loves a women med Michael Bolton. En av mina absoluta favoriter just nu! Älskar den, really! Samtidigt som jag försöker få i mig lite mat. Har inte orkat äta på hela dagen, har inte så stor lust med någonting just nu, blir nog att stanna hemma för min imorgon också. Jag behöver ett par dagar för att återhämta mig helt tror jag. Allt känns bara skit och det är nog på grund av att jag inte pratat med någon i telefon på jättelänge. Ska nog ringa en kompis nu och snacka. Puss på er sweeties!

Lite tips

Funkar inte att lägga upp bilder på den här datorn. Buhu! Så ni för nöja er utan.. Idag känns sängen mer eller mindre aktuell. Imorse när jag vaknade upplevde jag illamående och valde därför att stanna hemma i min varma säng. Tihi! Jag hatar att vara sjuk, det finns liksom inget att göra? Och för det andra så vaknade jag alldeles för sent så jag missade alla bra barnprogram som går på morgonen. Haha fett synd. Så jag får trösta mig med en bra film och lite chai latte. Ja, man kan faktiskt göra det hemma helt själv! Busenkelt. Kolla här..

Ingredienser
2 stora glas

5 dl vatten
1 bit färsk eller torkad ingefära
1 kanelstång
10 kardemummakärnor
3 - 4 tsk svart te
2 dl varm baristamjölk

Gör så här
Sjud vatten och kryddor i en kastrull med lock i ungefär 5 minuter. Tillsätt teet och låt dra i ca 5 minuter. Sila teet, vispa den varma mjölken till skum och häll i. Så sjukt gott!

Puss på er

Fattar inte varför alla är så exalterade. Jag vill att alla ska förstå att jag mår bra och att jag inte bryr mig om det där längre. Jag har försökt att släppa det helt, så tagga ner.. Jag behöver lite tid för mig själv, umgås med mina vänner och fokusera på skolan. Jag hatar när sånt här tar på ens krafter, jag var med om en liknande grej i våras som jag fortfarande inte kan smälta helt. Så för min egen skull backar jag ur allt det här och låter dem som vill få hålla på. Jag orkar inte lägga mig i alla fall. Så då vet ni det..

För det andra håller jag på att bli riktigt sjuk. Bra timing va? Så medans jag ligger här hemma i lunginflammation, så får ni ta hand om er! Puss och godnatt mina sötnosar. Vi hörs säkert!

How am I supposed to live without you



Precis såhär känner jag just nu.

Söta tjejer


Back in action

Gissa om jag är trött? Ni anar inte. Har varit ute och gått två dygn i sträck typ och snart kommer jag ligga stendöd i min säng. Idag har jag skrotat runt i stan tillsammans med Kristina, fikat på EH och suttit på ett trångt tåg hem till Enköping. Självklart så kunde inte mina föräldrar erbjuda sig att hämta mig på station, dem tyckte att jag behövde lite frisk luft och att jag mycket väl kunde ta mig en promenad hem med min tunga väska. Hehe! Men nu är jag i alla fall hemma igen och det känns skönt. Imorgon börjar skolan igen då, suck.. Men helgen har varit grym i alla fall. Stötte på lite bekanta ansikten igår kväll på stan och det var kul. Haha! Plus att jag ska införskaffa mig ett coffee card på Espresso house. Mums! Nej hörrni, jag ska ladda över lite bilder på datorn nu från helgen. Dem dyker upp här på bloggen senare. I swear! Puss på er sötnosar.

Ses idag?

Hey babes! Ska alldeles strax fixa mig klart och dra iväg till tågstation. Stockholm idag som ni vet. Stannar tills imorgon också, jag och Stina. Så har ni inget speciellt för er är det bara att slå en pling. Vore mysigt! Kyss hare.

In here it's always friday

Puh, en dag kvar nu. Fredagar alltså. Me love. Blev ju klar med min SO igår och det känns skitbra! Äntligen lämnar jag in något i tid hehe. Så helgen ser ljus ut men ändå väntar lite plugg. Men jag väntar tills söndag, så jag får njuta av att vara ledig både ikväll och i morgon. Annars har jag inte direkta planer förutom att kanske Kristina och jag drar till Stockholm en sväng på lördag. Om ni har mitt nummer är det bara att slå en pling, alla som är nåt har det.. Det var det. Bjuder på lite bilder och så senare idag. Vad händer ikväll? Bye huneys!

6 november

Jag känner mig så trött trött trött. Har precis slängt mig ner i soffan och nu väntar flera timmars plugg. Har matteprov imorgon och dessutom ska all SO vara inlämnad. Jag har mycket att göra alltså, ni kan nog inte ens föreställa er hur stressad jag känner mig i nuläget. Men sedan är det helg och det tackar jag för! Tihi. Men jag är inte bara trött, jag är dum också har jag hört. Johanbästis som var så glad att han kommer hem snart blev jätteledsen på mig när jag sa att jag skulle plugga. Han tror nog att plugget går före honom! Men just nu MÅSTE jag faktiskt plugga. Så jag skriver mer senare ikväll. Så tro inte att jag inte älskar er, för det gör jag. Jättemycket! Kisses.

Jag ser ett nytt USA

Det var nog inte bara jag som satt spikad framför tvrutan denna minst sagt historiska natt. För många var det slutet på åtta års elände och början på ett nytt USA. Jag tror att Obama kommer föra USA mot en ljusare framtid och även hans motståndare McCain uttalar sig om att Obama kommer bli bättre än republikanerna när det gäller att hanterna den globala konjunkturnedgången och finanskrisen.

Och segertalet var mäktigt. Är det bara jag som hör suckandet av lättnad? USA behöver en radikal förändring och att få en färgad vid makten är nog det absolut bästa som kan hända. Obama kommer få det tufft, han har höga förväntningar att leva upp till. Men nu är det dags för Bush att lämna plats för den nye presidenten Barack Obama, världens mäktigaste man.

At home

Fattar ni vad jag älskar hemstudiedagar eller? Haha, har suttit och segat hela dagen. Laddat ner massa bra musik och pluggat litegrann och skrivit min önskelista. Är snart klar med all SO och senare ska jag skriva klart min debatt. Fatta skönt! När jag är klar alltså. Haha! Och ikväll ska jag ta en sväng förbi solariet och fylla på med lite färg innan badet imorgon. Oh my god..

På tal om min önskelista! Jag har skrotat runt på internet och hittat massa saker jag vill ha. Allt från Axwelltröjan, nya hörlurar och smink. Perfekt med tanke på att det jul snart. I'm in heaven.. Så jag klippte ut önskelistan man fick med Toy r us katalogen för ett par veckor sedan och skrev i mina små saker. Haha supersweet! Fan vad jag vill ha lov, fan vad jag vill åka skidor och fan vad jag måste plugga nu. Ciaaarå!

I found you my happines

Snyggsnyggsnyggsnygg, vad mer kan man säga? Fucking ge mig. Hahaha! Nummer ett på önskelistan. Helt seriöst, fetaste tröjan. Något efter jag är men Axwell är underbar. Fetaste tröjan och allt. Me love! Ni håller med va honeys?

Sitter och kollar på lite fotboll nu. Borde egentligen ligga i sängen för jag är håller på att bli sjuk. Men ändå vill jag inte missa valvakan inatt. Filip och Fredrik är ju så gulliga och jag älskar dem! Menmen, förkylningen kanske hindrar mig för att gå till skolan imorgon. Så hörrni, tänk lite extra på mig och slå en liten pling. Då skulle jag bli jätteglad! Mihi, puss sweeties!

Tisdag

Nu är jag hemma igen efter en liten promenad. Alldeles strax ska jag göra iordning mig för att sedan kila till träningen med Maja och Johanna. Kommer bli jätteskönt, har inte tränat på två dagar nu så känner att det är dags att röra på kroppen litegrann. Kanske skulle solat idag också, men eftersom vi har bad med skolan på torsdag blir det ju bättre om jag tar det imorgon. Jag skiter i vad alla säger om att jag solar ofta, dem säger att jag kommer bli en rynkig kärring. Äh vafan, en snygg rynkig kärring isåfall. Haha whatta, shit same..

Har börjat kolla på skidgrejer också till vintern. Eller kollat, har typ bestämt allt vad jag ska köpa. Nya brillor, byxor och jacka ska jag ha. Kommer bli grymt snyggt kan jag lova. Hehe lägger upp lite bilder senare, så ni inte kan koppa min outfit. Haha losers. Nej nu måste jag sticka. Take care sötisar!

Har trist

Usch vad alla är osociala mot mig nu. Inte kul alls. Jag som är lite sjuk dessutom, jag vill ju ha någon som kan muntra upp mig. Men det är ingen som tänker på lilla mig, inte ett dugg faktiskt. Buhu! Så jag tröstar mig med lite med att plugga. Haha, den där var sämst. Klart jag inte pluggar hehe. Men jag håller på med tekniken som måste vara inlämnad imorgon. Så hejdå allihopa! Tur att vissa är pratglada med mig i alla fall. Tack sötnosar. Hihi!


Hihi

Se hit! 20 sanningar om mig själv kommer här:

1. Jag är slarvig och tappar bort saker jättelätt.
2. Älskar Stockholm.
3. Blir kär i typ alla jag ser.
4. Vill ha en goose eller fjällis. Hur jävla fjortis det än är.
5. Gillar husmusiken.
6. Lever för playahead.
7. Är vegeterian.
8. Jag råälskar att resa utomlands.
9. Jag köper mig lycklig. Förut köpte jag en alldeles för stor ring till mig själv för att jag hatade en kille, haha.
10. Jag vill bo i USA när jag blir stor.
11. Tycker rymden är jätteballt och skulle inte banga på en resa till månen.
12. Jag blir hög på Chai latte. Plus att det är de godaste jag vet.
13. Om jag någonsin kollar på tv, blir det Hannah Montana eller barnkanalen.
14. Alexander Väggö von Zweigbergk är den snyggaste jag vet.
15. Min mobil är aldrig urladdad.
16. Jag är cool.
17. Älskar när folk får mig att skratta.
18. Pengar och heta män är prio ett för mig.
19. Jag har över 500 kontakter på msn.
20. Jag borde egentligen plugga nu.

Sick

Nej, nej och nej! Tror jag håller på att bli sjuk och de är det sista jag vill bli just nu. Har gått och frusit hela dagen i skolan och nu känner jag mig illamående. Fyfan säger jag bara! Så nu sitter jag här och försöker kurera mig. Tänkte hoppa ner i sängen och kolla på lite tv. Men först måste jag plugga litegrann. Skriver mer ikväll. Kram!


Godkväll

Då är jag här igen! Försöker tina upp tårna efter en smärtsam timme nere i Bachohallen. Usch vad kallt det var men mysigt. Jag som inte hunnit köpt en rejäl vinterjacka än fick sitta och frysa som en galning. Inte kul alls, men jag klagade när jag kom hem på mamsen så hon verkar vara lite villig att köpa en åt mig nu. Nice! Så nu måste jag plugga lite innan jag går och lägger mig. Roligt att skolan börjar imorgon också, eller inte.. Fyfan jag orkar inte. Men det blir inte bättre av att klaga. Skriver mer senare, pusshej!

Utgång med Majsan

Hej på er! Håller på att fixa mig lite, jag och Maja tänkte dra ner och kolla på ishockey vid 6. Hihi, kallt men kul. Jag är inte största fanet till den sporten, men kanske hittar någon trevlig att prata med. Haha, så mer från mig senare honeys! Verkligen tråkigt att höstlovet är slut nu också, skola imorgon. It really sucks.. Men en vecka går fort och sedan är det helg igen. Hihi kramkalas på er!



Hahaha, nämen kolla vad jag hitta. En bild på min lillebror, tagen "igår".

Nu ska Bettan sova

It's time to sleep. Hörs imorgon, kom ihåg att ni är sötast!
Puss


Hej sötnosar


RSS 2.0