Trötter

Vilken helg det har varit. Har varken orken eller lusten att skriva nu. Jag har blivit sämst på det där. Men jag lovar att det blir ändring nu när veckan och skolan kommer igen. Finns mer utrymme för det då. Sleep well darlings!

NRJ IN THE PARK

Jag tar ett litet break från bloggen nu under helgen. Återkommer på måndag igen med bilder och förhoppningsvis annat läsvärt. Ni får ha en bra helg alla och se nu till att njuta av ledigheten! NRJ imorgon också, vilka ska dit? Puss hare.


Motion och hälsa

Fick mig ett gott skratt när jag läste en kommentar någon hade skickat. Vad äter du för att inte bli tjock? Haha, vad är det för fråga egentligen? För det första så ska den veta som skrivit det där att viktkoll och hälsa handlar inte bara om vad man äter. Utan man måste kombinera kosten med motionen på ett bra sätt. Jag blir lika irriterad varje gång när jag hör tjejer tjatar om att de känner sig så tjocka och att de måste sluta äta för att bli smala. Det är ju absolut det dummaste man kan göra? Tror man att det fungerar så, är man ju inte direkt på rätt väg. Själv håller jag mig till daglig motion och en näringsrik kost. Vilket gör att jag varken tappar kilon eller går upp. Istället bygger jag muskler och förbränner det jag ska i kroppen. Till det krävs en genomtänkt kost. Vilket jag ser som en stor del i hälsan. Med det menas att jag till exempel undviker att stoppa i mig sötsaker, som godis, kakor och annat som jag klarar mig precis lika bra utan. Fast jag kan erkänna att jag inte varit så här hela mitt liv. Utan i sexan till exempel, köpte jag en godispåse varje dag hem från skolan. Det var en av anledningar till varför jag just valde bort det. Jag har inte valt att ha det såhär för att gå ner i vikt, jag ser det som en vardaglig syssla. Att motionera och röra på sig, det gör att man mår bra och känner sig hel. Därför tycker jag att alla tjejer som bantar och håller på. Sluta med det! Av den lilla erfarenhet jag har tycker killar om tjejer med lite kött på benen. Det ser mer normalt ut och det är ett tecken på att man är frisk. Hur kul är det att ständigt påminnas av sin tjej, att hon är tjock och inte vill äta något? Om jag vore kille skulle jag tröttna direkt. Det är de jag vill få ut av detta inlägg. Att man ska börja acceptera det man har. JO, jag vet att det är lättare sagt än gjort. Men håller man ut, så klarar man även den värsta perioden och på så vis kan det bidra till att man blir en lyckligare och friskare människa. Om hela världen tänkte så, tror jag att det där "kroppsidealet" skulle försvinna och människor faktiskt började se ut som människor ska göra. Jag vet att jag inte kan styra världen och att alla tjejer helt plötsligt ska älska sig själva. Det är inte det jag menar, jag vill bara att folk ska tänka till lite efter de läst de här och faktiskt se en mening med det hela.

Sleep well

Sov så gott hörrni. Lovar att skriva om något roligt imorgon. Puss så länge!

Fotboll, fotboll och fotboll

Det finns inget så skönt som att komma hem efter ett hårt träningspass. Vet väl inte riktigt om jag kan kalla dagens fotbollsträning för hård. Men kul var det i alla fall, och det är väl huvudsaken? Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan byta om till mjukiskläder. Om jag orkar ska jag ta itu med lite plugg senare. Om jag orkar alltså. Tror det kommer sluta med att jag sitter här i varje fall. Skriver mer senare sötnosar. Kramar!


Tidsfördriv

Har inget att göra så det får ta och bli en sån här. Puss!

Dagens humör: Tröttast.
Dagens borde: Plugga klart.
Dagens frisyr: Ruffs.
Dagens klädsel: Jeans, baggy t-shirt och röda skor.
Dagens planer: Fotboll.
Dagens materiella vill ha: Nike skorna.
Dagens längtan: Kvällen.
Dagens beroende: Musik.
Dagens tråkigaste: Skolan.
Dagens person: Klara.
Dagens låt: Ne-Yo - Miss Independent

Blondast

Sitter och glor rakt in i skärmen med mina nya linser. Känner mig nästan som en ny människa. Utan att överdriva. Hah! Kom hem från stan nyss efter att ha tillbringat knappt två timmar inne på Tottes med en ful mössa på sig. Färgning var det idag ja! Blev riktigt nöjd faktiskt, blev lika blont som jag ville ha det. Någonstans mellan mellanblond och riktigt ljusblond typ. Najsnajs. Sa även adjö till den irriterande utväxten som dyker upp en gång i månaden. Så just nu i alla fall känns allt så himla bra. Oroar mig för hur det ska gå med linserna ikväll bara. Var ju nära att peta ut ögat i morgonens lilla show i badrummet. Hur lyckas jag? Nej nu ska jag ägna mig åt att ladda ner lite bra musik. Puss och kram sötnosar!

Min dag

Tanken var att jag skulle ha uppdaterat lite bättre än såhär idag. Men det är inte mitt fel att jag hade tid hos optikern och fotbollsträning senare på kvällen. I för sig slutade vi vid halv 2 idag, för skönt. Begav mig hem för att hämta lite saker och sedan var det utgång som gällde. Mötte upp Johanna och Maja på stan. Gick runt en stund innan jag skulle till optikern.

Jag kan ju inte direkt påstå att jag var någon höjdare på det där. Knappt en timma tog det innan jag gick därifrån med röda uppsvullna ögon. Och då hade jag bara lyckats med att få dit linserna och ta av dem. Pinsamt dålig. Så nu ska jag i alla fall fortsätta med linserna i 10 dagar framöver. Hur ska detta gå? Bara tanken av att behöva gå upp 5 i morgonbitti gör mig rädd. Bäst att jag går och lägger mig nu då. Kom på att jag ska färga håret imorgon också. Blondare ska det bli! Najsnajs. Nej sov gott nu så hörs vi imorgon. Puss!

Hih, vem har namsdag idag då?

Hemma igen

     

Varsågod. Bjuder på lite bilder från helgen i Grisslehamn. Men nu ska jag sova hörrni. Puss och kram!

Grisslehamn

God morgon på er! Har precis kommit ur duschen och slängt på mig lite kläder i form av en baggy t-shirt och mina älsklings jeans från Nudie. I dag som sagt bär det av till Grisslehamn och jag pratade även med Louise igår och hon ska också vara där i helgen. Hur mysigt som helst! Berättar mer när jag kommer hem imorgon och förhoppningsvis kan jag bjuda på några bilder från helgens vistelse på Väddö. Sköt om er nu, så hörs vi imorgon igen. Kramar!


The voice

Ingen har väl missat att Voicekonserten visas på femman idag? Själv ska jag spana efter en tjej i blont lockigt hår och rödgrå tröja. Kan inte bli mer spännande. Senare ikväll kommer även Maja och Johanna hit och gör mig sällskap. Mysigt eller hur? Kom även på att jag drar till Grisslehamn imorgon och stannar där hela helgen. Ni bombar med söta sms va? Hih! Kram på er och ha en bra kväll!

Charlie Hunnam



Tror ni inte jag dog när jag såg den här bilden eller? Alltså jag har inte några som helst problem med snygga människar. Men det här var väl kanske lite väl överdrivet ändå? Huuur snygg som helst, ge mig.

Fredag

Har precis varit på utvecklingsamtal. Det blir ingen slapp termin här inte. Sedan tjatades det ju en hel del om gymnasieval också. Det är något jag däremot inte oroar mig över. Jag har ganska klart för mig vad jag vill bli och vilken linje jag ska gå. Samhäll inriktning samhäll på Rydberg skulle inte sitta fel. Skolan erbjuder dessutom massa spännande kurser som jag är sugen på. Men jag är en målmedveten och driven tjej, så jag får ligga i hela hösten så får vi se hur det blir med den saken. Nu ska jag i alla fall göra klart läxan så jag senare kan ta en runda förbi stan. Vi kanske ses och hörs, puss gullungar!

Imorgon

Har inte varit den jobbigaste dagen i mitt liv direkt. Mest suttit vid datorn och tränat. Imorgon har jag däremot ett fullspäckat schema som lyder följande.

- Utvecklingsamtal
- Hämta lite hudkrämer på apoteket
- Boka tid för färgning av mitt hår på Tottes
- Sola
- Chilla med brudarna på kvällen

Sen på lördag är det Grisslehamn som gäller och lördagen därpå är det Stockholm och NRJ. Mycket på g alltså, jag älskar att ha saker att se fram emot. Sleep well hunnies!


Åska

Rubriken säger allt. Vädret suger just nu och jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till. Det ända roliga just nu är väl att vi slåss om guld eller silver i hoppningen. Men hästar är inget som intresserar mig, den tiden är förbi sedan länge. Sen har jag tappat bort min mobil också. Sötnosen har inte mått så bra efter att jag tappade den i en vattenpöl i början av sommaren. Menmen, ska försöka hitta på något kul nu. Puss och kram!

God morgon

En ny dag har grytt, en blöt och blåsig sådan tyvärr. Vaknade runt elva, blev chockad av att klockan inte var mer än just elva. Jag har en förmåga att sova till minst halv ett på dagen. Har placerat mig i soffan och i bakgrunden spelas voice. Såklart. Men jag borde plugga färdigt nu så jag kan ta en promenad lite senare. Ha en bra dag!


Dagens

Humör: Uttråkad.
Planer: Plugga färdigt och ta en promenad.
Roligaste: Träffa kompisarna.
Tråkigaste: Att sommaren är över.
Äckligaste: Köttbullar.
Borde: Fortsätta plugga nu...
Längtan: Stockholm.
Beroende: Radio 105.9.
Vill ha: Pengar.
Frisyr: Knut.
Klädsel: Jeans, linne och munkjacka.
Person: Johan. Han flyttar idag så jag tänker lite extra på honom.
Låt: Paul Colman - The one thing


Sum08 is over

Nu har jag insett att sommaren faktiskt är över. Alla berg med läxor är ett säkert tecken på att jag faktiskt har börjat nian. Sitter och kollar på massa bilder, jag känner mig riktigt nöjd över att jag kunde fota alla roliga stunder. Det gör de lättare att minnas dem. Snart har jag fotbollsträning, vilket blir skönt. Har inte varit ute på hela dagen, bara suttit inne och pluggat. Men vädret har ju inte heller varit särskilt lockande precis? Senare ikväll blir det nog att ringa någon och snacka, är på sånt där barnsligt prathumör igen. Hih! Men nu måste jag sticka, sköt om er!

105.9

Ligger och lyssnar på Voice medans jag sitter och stoppar i mig en handfull med vindruvor. Håller även att på att spana in vimmelbilderna från helgens omtalade konsert i Kungsan. Självklart var jag där och chansen att man blev plåtad var ju inte direkt så stor, eftersom Kungsan var fylld på närmare 60 000 pers. Men det var en gryyym kväll som jag sent kommer att glömma! Men nu ska jag göra ett nytt försök att sova, har lyckats vända upp och ner på dygnet och känner att jag verkligen har goda skäl att vända tillbaka det, så mitt sista år i grundskolan blir som förväntat. PUSS!


RSS 2.0