På kunskapskolan där jobbar vi


Meningen var att vi skulle städa skolgården, Kristina och jag. Men vi tröttnade ganska fort så vi hoppade lite säck istället. Haha! Kan tänka mig att det såg lite lustigt ut inifrån skolan. Men whateva, vi är ju nior? Haha, skratta det gjorde jag i alla fall. Så jag fick ont i magrutorna..

This weekend


Jag lovade ju er lite bilder från den gångna helgen, men mer än såhär blir det inte. Snål jag vet. Anyway, på bilden ser ni i alla fall min nya man. Väskan från Friis & company hälsar jag välkommen till garderoben. Eller nästan, har inte köpt den än. Haha! Resten är ju bara skit på bilden. Men väskan, den är obeskrivlig. Haha, vad tycker ni? Lite gullig är den ju. Puss & kram!

Loulou är power



Charmtrollet nummer ett! Det är bara att lyssna så förstår ni säkert. Hon vinner hela skiten. En riktigt humörhöjare! Jag sitter typ och ler varje gång jag ser människan. Haha! Glömde bilderna idag också. Men jag tar det imorgon istället. Puss & kram!

"Äsch, det är latten"

Hej mina vindruvor. Har ni haft en bra helg? Min har i alla fall varit duglig. Imorgon fyller jag på med bilder och annat läsvärt. Ses då, måste sova nu är as trött. Puss! / L

Trötter



Bäst att jag går och lägger mig nu va. Ska upp med tuppen imorgon.
Slå gärna en pling om ni vill ses då. Hihi! Sleep well.

Livin' life

Det blir aldrig som man tror skulle jag vilja säga. Skulle ju in till stan idag, men av olika anledningar blev jag hemma i alla fall. Men min lördag har varit okej. Hann förbi solariet, plugga engelska, träna och köpa en jacka. Bild kommer senare här i bloggen! Det blev en klassisk modell tillslut. Valde mellan den och en hippie inspirerad, som såg förjävlig ut på. Så det kändes som ett enkelt val. Dock är jag råpank till imorgon. Men det går väl att gottgöra på annat vis. Funtar på lite småsaker i form av massvis med halsdukar och mössar. Mysigt eller hur? Det är en anledning till varför jag dyrkar hösten. Alla dessa kläder man måste köpa. Hur mysigt som helst. Haha! Men känner att jag måste gå och vara social med våra gäster. Jo, det är gamlingar här även ikväll. Men somsagt, stan imorgon. I promise. Bara att ringa så kan vi träffas. Inga bilder tyvärr. Ha en bra kväll darlings!


Hufvudstad

Det ser ut att bli en favorit i repris. Och det där var nästan kul. Tråkigare kan det inte bli. Var meningen att jag skulle ut och träffa lite people. Men eftersom pappa fyllde år igår ville han att jag skulle stanna hemma när vi fick gäster. Så nu ska jag spela wow med lillebror och hans kompisar. Låter kul va? Jag äger hela bunten kan jag lova. Senare blir det väl att ringa någon och prata ut sig litegrann. Nej, inte blir det någon rolig fredagkväll. Men morgondagen ser definitvt  ljusare ut. Då blir det hufvudstaden. Lite mysigt sådär. Då tycker jag alla ska ringa och träffa mig. Hihi, massa pussar!


Äckel dag

Är så less på den här dagen. Vet inte hur många gånger jag sagt äckel till något idag.
 Ha-ha! Först när vi skulle till gymnasiet på informationsmöte, är det inte typiskt att jag glömmer nycklarna i aulan? Såklart, smart som man är. Får lov att GÅ till stan och sedan tillbaka till skolan. Och det gjorde mig bara ännu argare. När jag kommit upp till skolan får jag lov att ringa helt själv ner till Westerlundskas reception. En jävla tur har jag att dem finns där. Men inte lika kul var det att traska tillbaka ner dit. Speciellt inte när alla elever fortfarande inte slutat. Där springer jag runt som en virrig tönt i korridorerna för att hitta receptionen. Självklart missar jag att den ligger precis i entrén, så jag får alltså en liten extra tur där inne. Lyckat Lovisa... Nu ska jag ringa någon social i väntan på idol. Sedan är vi lediga imorgon också, det innebär Thailandresa i 30 minuter och lite plugg. På fredag drar jag till Stockholm. Ses då? Pussar sötnos.



Dagens


Jacka: H&M
Tröja: Topshop
Jeans: Nudie
Skor: Zara

Du, ett tips

Tryck ner tangenterna när du ska skriva. Då blir det bokstäver.

Ett år sen nu

Mitt älskade Turkiet. För drygt ett år sedan stod jag där i sanden och var den lyckligaste på hela jorden. Jag vill tillbaka, jag vill verkligen det. Saknar alla råmycket. 
 


Skriver mer imorgon. Känner mig inte så pepp på det just nu. Puss! / L

Inside of me

Hur mår ni barn? Själv mår jag fint, äntligen befriad från all typ av förkylning och influensa. Kände mig faktiskt så bra att jag tidigare idag böt om till träningskläder och var på väg ut för att springa. Men pappa stoppade mig och  konstaterade att jag blivit helt galen. Är det vad man vill höra från sin pappa? Okej sa jag, jag drar ut imorgon istället.. Då gav han mig en sån där fundersam blick som bara han kan. Haha kan inte låta bli att le då! Men kom på att jag har fotbollsträning imorgon. Ååh, har saknat fotbollen lite nu när jag varit sjuk. Hörde även att vi vann serien idag, härligt jobbat tjejer, vi ses imorgon kväll! Nu ska jag återvända till mitt sociala liv. Sitter vid fel dator så det blir heller inga bilder. Men ha en bra kväll sweeties!

Lördag

Har precis fått i mig lite lunch och nu sitter jag och väntar på att Klara ska ringa. Blir väl att plugga lite och senare framåt kvällen drar jag till Maja och myser. Jag är sugen på att snacka i telefon hela natten också, så var inte fega för att ringa. Puss!


Nyaste bilden på mig. Vad tycks?

I love boys, bags and shoes


Jakten på en ny höstväska har börjat. Kikade in på Friis & comanys hemsida och hittade några olika varianter. Funtar på någon av dessa. Båda känns tidslösa och har både bärhandtag och axelrem. Frågan är bara vilken jag ska välja?
Era åsikter tack.

Brist på liv

Sånt här sysslar jag med 24/7 nu när jag är sjuk. Kul fredag säger jag bara.. Kan ingen sötnos ringa och muntra upp mig senare ikväll? Hihi.


Harpan for life. HA-HA!

The party is in you

Har börjat tröttna på att vara sjuk nu. Ganska rejält också! Var på återbesök hos doktorn idag, jag som kände mig så bra fick reda på att man har influensan. Och där rök även min helg på samma gång. Kul liv asså. Blir väl att återhämta sig till kommande vecka istället. Då är vi dessutom lediga både torsdag och fredag, det äger yes! Så nu kommer alla ni ha svinkul helgen lång. Men jag kommer igen, de lovar jag! Bilder och sånt dyker upp senare, utgång på g. Puss och kram sötnosar!



Extra gulligt



Jag kanske är helt borta nu, men visst är Extras nya tuggumipaket gulliga? Finns i rosa och orange. Och så är det sån där god smet i dem. Haha känns lite fresh sådär.

Sleeping

It's time to sleep.
Hörs imorgon gullungar, blir nog hemma då också.
Puss!


Sjuk

Min halsbränna från igår har över natten gått över till en gräslig förkylning. Även mina öron tjuter och jag tror att en öroninflamation är på väg. Stackars mig! Blir väl att stanna hemma hela dagen och sova bort allt det här onda. Pappa kommer hem idag också. Kanske, kanske kan han låna med sig en film hem till mig? Jag har alltid varit lite pepp på att se Just my luck med Lindsay Lohan. Eller har ni några fler tips på bra filmer? Alla förslag uppskattas. För när man är sjuk finns det inte så mycket att göra. Har suttit och kollat på Vakna med the voice nu på morgonen. Bara det känns som en riktig humörhöjare! Just nu blir jag glad av ingenting. Har fått massa krya på dig sms idag också, när jag läste dem blev jag nästan frisk igen. Tänk att jag har så underbara vänner som verkligen tänker på en när man är sjuk. Det värmer ska ni veta. Hare bra, pussar!

Dagens

 

Kofta: H&M
Tröja: Monki
Sjal: Svea
Väska: Souvenir från Malta

Hemmamys

Min dag har varit långt ifrån bra kan man säga. Började med att komma en timma försent till skolan. Dumt nog fick jag för mig att duscha vid åtta, när jag börjar kvart i nio? Riktigt smart där. Sedan fortsatte allt i ett löpande band. Hade även tagit några värktabletter på morgonen vilket resulterade i världens magont resten av dagen. Inte nog med det, halsen är helt uppsvullen. Kan varken prata eller äta. Har så ont att jag har lust att dö. Men har fått lite medicin så jag ska kunna vara helt frisk inom en vecka i alla fall. Smile. Så nu blir det nog att bädda sig ner i sängen med en kopp te och en bra bok. Det är inte heller så tokigt. Lägger upp lite bilder senare ikväll. Pussar!

150908

Sitter och gör absolut ingenting. Har precis arbetat mig igenom läxberget och just nu är det rent på bordet.
Till imorgon i alla fall. Då får vi säkert fler läxor att plågas med,
söta de är våra lärare alltså. Det ryktas även om att vi har NO prov imorgon. Nemen så härligt! Känner mig inte direkt pepp på skolan just nu. Jag vill bara ha lov hela tiden. Tänk sommar, då är man fri från allt det här. Tidiga morgnar, läxförhör och redovisningar. Fattar ni eller? Skolan håller på att ta kol på mig. Den här veckan har vi även skolfoto, terränglöpning samt orientering. Kul liv man har. Man går till skolan varje dag, åker hem. Kanske tränar på kvällen. Annars sitter jag här instängd i min lilla bubbla i hopp om att det finns ett liv där ute. Jag kommer nog dö innan jag fyller 30! Högst.

Men till det som hänt idag. Vaknade upp hos Klara. Trodde jag hade sovit bort hela dagen, eftersom täcket bredvid mig var puts väck. Men det visade sig att klockan bara var 08.45 och att Klara faktiskt var nere i köket och kirrade lite frukost. Så det var bara att slå sig ner framför bolibompa och vänta till Klara kom upp med brickan. Sötaste vännen, I know! Vi tog det relativt lugnt hela morgonen innan vi bestämde oss för att plugga lite. Hann plugga kanske en kvart innan jag blev uttråkad. No life. Men när man inte gör saker när man ska får man ta igen det på kvällen. Ännu roligare! Buhu. Nej nu ska jag köra lite spinning innan jag går och lägger mig. Är galet trött. Sussa sött darlings! / L


Skor är lycka



Att Topshop har känsla för det där med skor var kanske ingen nyhet. Men kolla vilka snyggingar jag fann idag. De bruna fall mig direkt i smaken och skall därför bli mina inom kort. Finns egentligen inget mer att säga, bilden säger ju allt!


Nattinatti

Får säga godnatt nu istället. Eftersom jag snart ska cyckla ut till Klara och sova där. Mysigt, eller hur? Ingen skola för mig imorgon heller. Härligt det är med hemstudiedagar asså. Blir väl att plugga lite och sedan haka på Maja ner till stan och se på när hon klipper och färgat sitt hår. Blondies have more fun! Precis vad jag har nu. Kvällen kommer bli kung. Sovgott nu hörrni, hörs imorgon!


Så här vill jag klä mig i höst



Lovisa hjärta Monki.

Fit for fight

Tycker inte ni, precis som jag att det är skönt att ta en joggingrunda på söndagar? Det har gått och blivit lite som en vana för mig. Jag springer ju annars i veckorna, men just söndagar, det är något speciellt med dem. Av en ren slump råkade några från kommunfullmäktige vara där och jag ställde upp på några frågor angående spåren i Gånsta. Det var väl kul! Eftersom jag fortfarande känner mig seg i hela kroppen så gick jag därför 5 km i rask takt. Det kändes lite surt, att jag inte orkade mer alltså. Menmen, så är det. När man är pepp på saker så står något annat i vägen. Som idag, min ork som var nere på botten. Men sak samma, nu ska jag ta en snabbdusch innan jag ringer Klara. Senare är det nog utgång som gäller. Nås på mobilen älsklingar!

Fejksmile

Vaknade upp idag med världens halsont. Vi hade fotografering med laget vid elva innan matchen. Att jag hade ont i halsen var en anledning till varför jag inte kunde spela. Men fotograferingen gick inte att undgå.  Så där fick man lov att langa ett fejksmile inför kameran. Slår vad om att den där bilden kommer bli allt förutom fin. Aja, vem kollar in fannas hemsida varje dag? Precis, ingen. För en stund sedan ringde även Johanna och frågade om vi kunde träffas. Så snart kommer väl hon hit och så. Blir väl att kolla film och ta det lugnt bara. Skulle egentligen till Stockholm idag, men när vissa personer dissar en är det inte lika kul längre. Men nu ska jag kolla om Johanna kommer snart. Puss och kram!

Home sweet home

Nu har man kommit hem efter en vecka i Falun. Vad säger man? Total bäst. Dalsland crew är något att minnas. Sista gången också. lite sad blir man allt. Men fan vad jag älskar gårdagen och fyfan vad jag älskar Falun. Bussresan på väg hem idag var också rätt så trevlig. Att vara brat är sååå 2007, nu är det Cp-brat som gäller. Hehe I like! Men nu ska jag sova skiten ur mig. Jag har solat idag också. Uhuh, blev lite för brun. Haha. Jaja puss!

Falun is the shit



Nu drar jag tillsammans med alla andra nior upp till Falun en vecka. Ni får ha det skitbra här hemma, för jag ska ha det grymt! Om jag hinner ska jag försöka blogga där uppe. Men datorerna är hur sega som helst. Inte ens playahead på en vecka. Hur ska jag klara mig? Alla bombar med söta sms :) Puss sötnosar!

I need energy

Just nu är jag trött som få. Så fort jag får chansen slummrar jag till, precis vad jag gjorde nyss. Har varit med Klara i stort sätt i hela helgen. Najs alltså. Hon sov här hos mig igår, vi lyssnade på massa bra musik och snackade lite med älskling. Så, nu har jag bästa låtarna med mig upp till Falun. Den ni! Tror att det kommer bli jättekul där. Sista gången och allt. Men för fan vad bra det ska bli! Men nu måste jag börja packa. Kommer somna tidigt ikväll. Och då menar jag tidigt, typ 9 eller något sånt. Om inte älskling får för sig att ringa. Bästa sättet att somna på alltså. Älskar att bara ligga och snacka, om typ ingenting. I love! Men nu ska jag sova lite mer och lyssna på Tupac. Vet ni om att för exakt 12 år sedan idag blev Tupac skjuten? Lite bad sådär. Men sköt om er gullungar, kramar och pussar!

Ghetto gospel

Yoo bitches! Ordet tråkigt räcker inte till just nu. Tvingades stanna hemma yttligare en dag för att friskna till helt. Missar även friidrotten med skolan. Pretty bad. Min hals kan ju bara gå och ta sig! Så nu ska jag väl plugga lite och sen ringa min älskling. Jo, jag har många men. Pussar och kramar!


Mitt knark. Det kombinerat med lite Tupac. Perfa!


Klara är mys. Och bilden är inte ett dugg engagerad. Nejnej.

En legend som lever kvar



Aldrig någonsin har en låt påverkat mig lika psykiskt som denna. Det var först igår som jag på riktigt satt mig och verkligen lyssna igenom den. Redan då förstod jag hur mycket jag älskade den. Snart ska jag berätta varför..

Rappmusikern Tupac Shakur eller hans artistnamn 2pac som han mest är känd för anses vara den största rapparen någonsin. Men med över 60 miljoner sålda album världen över behövs nog ingen större förklaring. Själv har jag aldrig varit så insatt i hans musik, inte så konstigt eftersom han tros vara död sedan 12 år tillbaka. Men det läskiga är att det inte finns några som helst vittnen till mordet eller bildbevis. I alla fall ingen som tydligt visar att det är han. Det var lördagen den 13 september 1996 som 2pac tillsammans med sin förare Suge Knight lämnade en boxningsmatch. När de passerar Flamingo road blir 2pac skjuten 5 gånger. Han överlever skottlossningen och förs därefter direkt till sjukhus. Här kommer några anledningar som tyder på att 2pac fortfarande kan vara vid liv är.

- Under en timma hade över 1 000 människor ringt in till radion och sa att de hade sett Tupac på Jamaica.
- Tupac rappade ofta om att bli begravd varför brändes då hans kropp till aska? Och brukar det hända dagen efter ett mord som polisen ska utreda? Nej, klart inte. Låter mycket orimligt, dessutom är det olagligt.
- Tupac tros också ha varit en studio, man hörde hans röst, och det hängde ett skynke över. Någon ville gå in, men blev stoppad av flera stora säkerhetsvakter utanför dörren. Skulle en vanlig amatör ha flera säkerhetsvakter? Nej! Detta blåstes upp ordentligt i USA.
- Som de flesta hade också Tupac en förebild som han ville följa och göra likadant som. Han fejkade sin död i hela 10 år. Är det något som Tupac också skulle kunna göra? Isåfall skulle han kommit tillbaka 2006.
-Videon "Toss it up" var den sista som spelades in innan han dog. Men sedan släpptes en annan video från samma skiva EFTER Tupac dog, hur kan det komma sig? Spelades den videon in 4 månader INNAN Tupac dog? Videon heter "To Live And Die In L.A".
- Tupac själv bar alltid en skottsäker väst. Var han än skulle. Varför skulle han inte ha den på sig, kvällen i September, 1996, på boxningsmatchen med Tyson i L.V? Las Vegas är precis ingen död stad på natten speciellt med tanke på maffian som härjade.
- Det var 12 skott på bilen. Varav 5 skott träffade Tupac. Men föraren Suge klarade sig utan problem?
- Las Vegas är en stad med mycket mutor, det innebär att vem som helst kan har förrått 2pac. Läkare, advokater, journalister med mera.
- Suge berättar att han hade en konservation med Tupac på väg till sjukhuset. Hur skadad var han då egentligen?
- Begravningen blev inställd av "okänd" anledning.

Det finns mängder av anledningar som tyder på att han fortfarande lever. Om han är omoperead i ansiktet eller gömmer sig. Det finns många olika teorier, dock inte lika många svar..


Jag måste även erkänna att jag inte kunde hålla tillbaks tårarna när jag hörde låten. Det är något med den som känns så äkta. Jag tänker på alla i hans närhet och hoppas så förjävligt att sanningen någongång kommer fram... Han är den grymmaste rapparen genom tiderna och jag tycker jävligt synd om alla som kommer efter. Ingen kommer ju kunna bli bättre än vad han var? Lots of love.

No life

GAAH! Det är någon som vill ha mig inne just nu. Jo, mamma. Gissa vad hon har gjort? Låst in mig. Här står jag med en väska proppad med saker och var precis på väg till stan för att fylla på brännan lagom till helgen. Men självklart så har hon tagit min nycklar. Hämden är ljuv mamma lilla. Men tur att man har en snäll pappa som köper halstabletter åt en. Apelsinsmak också, han kan de där! Sen mår jag inte ett dugg bättre än imorse. Snarare tvärtom. Det kanske inte vara en sån dum idé trots allt av mamma, att jag skulle stanna inne alltså? Nej nu ska jag frossa i bloggar.

Sjukling

Godmorgon, sitter och planerar lite för dagen med ytterligare ont i halsen. Har haft det i ett par dagar nu och det verkar inte vilja släppa. To bad. Egentligen finns det inte så mycket att planera nu när mamma strängt förbjudit mig för att gå ut ikväll. Men någon slags av utgång lär det ju bli ändå. Funderar om jag ska ta mig ner till stan och köpa välbehövande saker, såsom halstabletter, ansiktsmasker och andra livsviktiga krämer. Jag är helt mör i hela kroppen ändå bara kryper det i fingrarna på mig. Känner att jag måste ut snart, annars finns risken att jag stannar i min säng hela dagen. Inte för att det gör något, har ju i för sig rätt skönt här bland alla tusen kuddar och täcken mamma slängt över mig. Men nu blir det nog att joina kudden litegrann och kanske är det värt ett försök att övertala mamma om jag får gå ut ikväll? Vi höres, love.


Summer I love.

Morgonmänniska

Kunde verkligen inte sova igår. Den främsta anledningen var väl för att jag låg och smsade med många på samma gång. Något jag inte borde göra. Den andra var väl, öhm att jag inte var trött? I varje fall tror jag att jag somnade runt halv 1 tillslut. Vilket är på tok försent för mig. Jag går ju upp halv sju varje morgon. Sjuk som jag är...

Tjilla

En ny skoldag har passerat. En långsam och mindre ambitiös sådan. Känns som om all min lediga tid går åt till skolan. Men det är mycket som krävs nu utav en sista året så bäst att jag skärper till mig och gör allt jag ska. Jag talar hela tiden om vad jag vill bli i framtiden och andra mål jag har satt upp här i livet. Men det är lättare sagt än gjort. Jag måste ju jobba mig dit först, därför har jag bestämt att ligga i den här terminen och verkligen få ut något av det. Men skitsamma, hinner inte skriva mer. Har träningar och så ikväll. Nås på luren om det är nåt. Puss gullungar!

RSS 2.0